دسته ها

سی شارپ آموزش برنامه نویسی سی شارپ تحت ویندوز

آموزش برنامه نویسی سی شارپ تحت ویندوز

آموزش برنامه نویسی سی شارپ تحت ویندوز

سلام.شاید در جریان باشید که دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ رو شروع کردیم و تا این لحظه جلسه مقدمه با عنوان آموزش برنامه نویسی سی شارپ و جلسه یک با عنوان آموزش برنامه نویسی سی شارپ به زبان ساده داخل سایت منتشر کردیم در این پست جلسه دوم از این دوره رو برای دانلود قرار میدیم دوستان عزیز که میخواهند به کل جلسات این دوره دسترس داشته باشند کافیه روی دوره آموزش سی شارپ رو کلیک کنید.

عزیزان سعی میکنیم در این دوره برنامه نویسی c# ، طوری آموزش بدیم که برنامه نویسی سی شارپ رو برای بازار کار یاد بگیرید و بعد دوره بتوانید پروژه های برنامه نویسی بازاری رو بنویسید.

چه چیزهایی در این جلسه می آموزیم :

  • بیان مفهوم کپسوله سازی
  • شروع کار با فرم ها
  • آشنایی با texbox
  • آشنایی با String
  • تفاوت ‘۱’ با ۱
  • نحوه ی تبدیل String به عدد
  • نحوه ی تبدیل عدد به String
  • آشنایی با Button
  • آشنایی با MessageBox
  • ساخت یک ماشین حساب کوچک

یه توضیحی هم در مورد برنامه نویسی سی شارپ بدیدم شاید خیلی از دوستان آشنایی با این زبان برنامه نویسی نداشته باشند ، سی شارپ (به انگلیسی: C#)، زبانی شیءگرا و سطح بالا از خانوادهٔ زبان‌های چارچوب دات‌نت شرکت مایکروسافت است.

زبان سی شارپ، یک زبان برنامه‌نویسی چند الگویی و منظم شده مدل‌های تابعی، امری، عمومی، شیءگرا و جز گرا و در بستر دات نت می‌باشد. این زبان توسط مایکروسافت و جزئی از دات نت به وجود آمد و بعداً استانداردهای ECMA و ISO را نیز در بر گرفت. سی شارپ یکی از ۴۴ زبان برنامه‌نویسی است که توسط زمان اجرای زبان مشترک از چارچوب دات‌نت پشتیبانی می‌شوند و در همه جا به وسیله مایکروسافت ویژوال استودیو شناخته می‌شود.

زبان سی شارپ با قدرت و در عین حال سطح بالایی خود توانسته توجه بسیاری از برنامه نویسان را به خود جلب کند.

این زبان برپایه سادگی، مدرن بودن، همه منظوره و شیءگرا بودن ساخته شد. آندرس هجلزبرگ، طراح زبان برنامه‌نویسی دلفی، سرپرستی تیم طراحان زبان سی شارپ را بر عهده داشت. این زبان دارای دستوری شیءگرا مشابه ++C است و به شدت از زبان‌های جاوا و دلفی نیازمندمدرک تأثیر پذیرفته‌است. در ابتدا نام این زبان COOL بود که مخفف C like Object Oriented Language بود، هر چند در ژوئیه ۲۰۰۰، زمانی که مایکروسافت پروژه را عمومی اعلام کرد، اسم آن به سی شارپ تغییر پیدا کرد. آخرین نسخه آن نسخه ۵٫۰ است که همزمان با دات‌نت ۴٫۵ در اوت ۲۰۱۲ منتشر شد.

نظر بدهید

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">